openrouter.info
https://qqq.openrouter.info/forum/

Linksys ea8500 lede pomoc w konfiguracji routera
https://qqq.openrouter.info/forum/viewtopic.php?f=22&t=4678
Strona 1 z 1

Autor:  Zbrzyzny [ 24 mar 2019, 11:38 ]
Tytuł:  Linksys ea8500 lede pomoc w konfiguracji routera

Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mam problem a mianowicie posiadam wyżej wymieniony router i kupiłem go już gdzie był wgrany soft lede luci
no i nie przeszkadzało mi to do czasu sprzedaży koledze a mianowicie on ma dostawce internetu Vectra bez routera sam modem no i nie umiałem za chiny połączyć się z internetem
nie wiem co muszę ustawić krok po kroku żeby to zaskoczyło
bo nie jest to takie proste jak w oryginalnym sofcie czy jest możliwość że ktoś mi powie krok po kroku
łopatologicznie co mam zrobić żeby to działało
jak go kiedyś kupiłem to kolego mi to zrobił a teraz nie mam z nim kontaktu i muszę poradzić sobie sam
Bardzo proszę o pomoc

Chyba że dostanę od was inne rozwiązanie a mianowicie jak wrócić do oryginalnego softu i będzie
sprawa rozwiązana
ale tu też potrzebowałbym waszej pomocy w postaci łopatologicznej ....

Autor:  Zbrzyzny [ 24 mar 2019, 11:59 ]
Tytuł:  Re: Linksys ea8500 lede pomoc w konfiguracji routera

https://www.fotosik.pl/zdjecie/7471d34c2f5f1a52
https://www.fotosik.pl/zdjecie/25a6440a42fd793c
https://www.fotosik.pl/zdjecie/8f6e2fe7defa281f
https://www.fotosik.pl/zdjecie/2738c37fb040ffb7

Autor:  obsy [ 24 mar 2019, 12:00 ]
Tytuł:  Re: Linksys ea8500 lede pomoc w konfiguracji routera

Zwykła vectra kablowa? Nic nie robisz. Po prostu podłącz go pod wan, musi dziać skoro twierdzisz że masz sam modem.

Jak by sie okazało że jednak ma modem i przydziela adres na wanie 192.168.1.x to zmień adres na lan na 192.168.2.1.

Autor:  Zbrzyzny [ 24 mar 2019, 12:09 ]
Tytuł:  Re: Linksys ea8500 lede pomoc w konfiguracji routera

Vectra zwykła na kabel antenowy i tam jest tylko jedno wyjście więc to na pewno modem ...

Autor:  obsy [ 24 mar 2019, 12:10 ]
Tytuł:  Re: Linksys ea8500 lede pomoc w konfiguracji routera

Podłącz pod wan linksysa i zobacz.

PS - linki które wstawiłeś nie są obrazami tylko stronami html z obrazkami. Więc nie możesz ich stawić w tagi "img"

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/