Dzisiaj jest 2 sie 2021, 06:46

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Router potwór z wifi ac ax
Post: 6 maja 2021, 00:30 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 25 lis 2016, 20:02
Posty: 63
A może zamiast tego, to taki asus? Cena trochę wyższa, ale wydaje się być ciekawy. Poprzestać rzecz jasna na fabrycznym sofcie, bo asus ma całkiem fajny. Duża będzie różnica w wydajności?
https://www.benchmark.pl/testy_i_recenz ... enzja.html


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Router potwór z wifi ac ax
Post: 6 maja 2021, 06:15 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13919
Lokalizacja: Warszawa
Na tym nie ma openwrt, a taki chciałeś...

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Router potwór z wifi ac ax
Post: 6 maja 2021, 09:02 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 25 lis 2016, 20:02
Posty: 63
No zgadza się, ale jak wyżej napisałem - poprzestać na fabrycznym sofcie. Co myślisz o tym jeśli chodzi o wydajność samego ruchu sieciowego? 10Gb przemawia do mojej wyobraźni. To chyba jest specjalizowany SoC do obsługi sieci, więc będzie robił dokładnie to, co ma robić i nic więcej.
Chyba że są porównywalne wydajnościowo (nie biorąc pod uwagę wifi) urządzenia biznesowe w cenie bardziej przystępnej?


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Router potwór z wifi ac ax
Post: 6 maja 2021, 09:24 
Offline
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 kwie 2010, 00:28
Posty: 13919
Lokalizacja: Warszawa
Za taką cenę? Kupisz porządnego PC i pewnie na APki jeszcze zostanie.

_________________
http://eko.one.pl - prawie wszystko o OpenWrt


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Router potwór z wifi ac ax
Post: 6 maja 2021, 09:28 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 25 lis 2016, 20:02
Posty: 63
I dlatego rozglądam się za czymś bardziej przystępnym. Na razie trafiłem na to: https://www.qnap.com/pl-pl/product/qhor ... s/hardware


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 30 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
designed by digi-led.pl
...Copyright © 2010-2013, Ekipa openrouter.info